Alarmklasse 4

Vandaag een afspraak, morgen bij u op locatie inbouwen!

Home 9 Alarmklasse 4
Uw verzekeraar geeft aan dat u een autoalarm met alarmklasse 4 moet laten inbouwen. U bent daarom op zoek naar een erkend installatiebedrijf. Bij MDP plant u direct uw inbouwafspraak, zodat u snel en veilig op weg bent. Een autoalarm van MDP voldoet aan alle eisen die door verzekeraars worden gesteld om in aanmerking te komen voor een lagere premie. Wij hanteren een vaste prijs per alarmklasse, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. U wordt volledig ontzorgd doordat wij uw autoalarm bij u thuis op locatie of op het werk inbouwen.
diefstal van auto voorkomen met een alarmsysteem van mdp

Inbouw afspraak maken

Naam(Vereist)
Als het kenteken niet bekend is vul dan het merk, model en bouwjaar in het opmerkingsveld.
Gewenst alarmtype? Maak onderstaand een keuze
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

binnen 1 dag uw autoalarm laten installeren

Wij beschikken over alle door de verzekeraar verplichte certificeringen.

Wij beschikken over alle door de verzekeraar verplichte certificeringen.

inbouwspecialist mdp is KIWA gecertificeerd

Wat onze klanten zeggen

Daniël MonéDaniël Moné
14:45 14 Nov 23
Wat een topservice en vriendelijke monteur, de inbouw van mijn alarmsysteem is hartstikke goed gegaan! Duidelijke en goede prijzen die vooraf gecommuniceerd worden.
Alex StolkerAlex Stolker
18:32 13 Nov 23
Toppers!
Anco van GeffenAnco van Geffen
13:40 13 Nov 23
Top service. Alles verloopt precies zoals ze dit wordt beloofd op de website. Een aanrader
Vijay KumanjiVijay Kumanji
12:10 13 Nov 23
Vriendelijk personeel en snel mijn autoalarm ingebouwd. Duidelijke prijzen, geen verrassingen.
Phidan DaoPhidan Dao
14:08 06 Nov 23
js_loader

Veelgestelde vragen over Klasse 4

Welke alarmklasse is nodig voor het verzekeren van mijn auto?

De eisen verschillen per verzekeraar. Een verzekeraar eist bijvoorbeeld een beveiliging vanaf klasse 3 voor auto’s vanaf een cataloguswaarde van € 50.000. Maar voor auto’s met een cataloguswaarde tot € 75.000 gelden er bijvoorbeeld geen beveiligingseisen als de auto bij het verzekeren 4 jaar of ouder is.

Wat zijn de voordelen van het Alarmklasse 4-systeem?

Het Alarmklasse 4-systeem van MDP biedt u verschillende voordelen:

Diefstalpreventie

Eén van de belangrijkste voordelen van een Alarmklasse 4-systeem is dat het een effectief afschrikmiddel is voor dieven. Het luide alarm en de immobilisatiefunctie maken het voor dieven onmogelijk om uw auto of camper te stelen of in te breken.

Veilig gevoel

Wetende dat uw auto met dit SCM autoalarm optimaal beveiligd is kunt u met een gerust hart uw voertuig parkeren. De kans dat uw auto met dit alarmsysteem bij diefstal wordt teruggevonden is erg groot. Dit helpt u ook de angst voor diefstal van uw auto te verminderen.

Verzekering

Omdat Alarmklasse 4 de kans op diefstal van uw auto of camper aanzienlijk vermindert bieden veel verzekeringsmaatschappijen lagere premies aan waardoor u als auto eigenaar geld bespaart op uw autoverzekering.

Trackingsysteem

Met behulp van de GPS-trackingmogelijkheid van dit alarmsysteem kan de eigenaar het voertuig nauwkeurig volgen in realtime en 24/7.

Waardebehoud

De aanwezigheid van een Alarmklasse 4-systeem is van invloed op de waarde van uw auto. Potentiële kopers zijn namelijk vaak bereid meer te betalen voor een voertuig dat is uitgerust met een hoogwaardig gecertificeerd alarmsysteem.

Heeft mijn auto een SCM certificaat?

Wilt u weten of er een certificaat op uw auto is afgegeven? Doe dan de kentekencheck. Het certificaat kunt u overleggen aan uw verzekeringsmaatschappij als bewijs dat uw voertuig is beveiligd met een goedgekeurd beveiligingssysteem. Houdt u er rekening mee dat het certificaat een geldigheidsduur heeft.

Wat is het verschil tussen alarmklasse 4 en 5?

Het voertuigvolgsysteem uit alarmklasse 5 wordt automatisch ingeschakeld zodra het alarm van de auto af gaat. Bij een alarmklasse 4 systeem is dat niet het geval. Het voertuigvolgsysteem wordt bij alarmklasse 4 systemen geactiveerd door een beweging sensor of na een diefstalmelding van de eigenaar.

Wanneer Is het alarmklasse 5-systeem verplicht?

Bij auto’s met een nieuwprijs vanaf ongeveer € 80.000,- is meestal KIWA SCM alarmklasse 4 of 5 (alarmsysteem met hellingshoekdetectie en voertuigvolgsysteem) vereist.

Wat is een KIWA SCM certificering?

Diefstal van allerlei soorten voertuigen is aan de orde van de dag. Een startonderbreker of alarmsysteem kan diefstal helpen voorkomen. Via een voertuigvolgsysteem kan een gestolen voertuig worden teruggevonden. Kiwa SCM is de certificatie instelling op het gebied van voertuigbeveiliging. De belangrijkste werkzaamheden zijn het bewaken van de kwaliteit van beveiligingssystemen met het keurmerk CCV Voertuigbeveiliging en het bewaken van de kwaliteit van de uitgevoerde inbouwwerkzaamheden door inbouwbedrijven CCV voertuigbeveiliging erkend door Kiwa SCM.

Voor alle systemen en medewerkers voldoet MDP aan alle certificeringen.