Alarmklasse 2

Vandaag een afspraak, morgen bij u op locatie inbouwen!

Home 9 Alarmklasse 2
Uw verzekeraar geeft aan dat u een autoalarm met alarmklasse 2 moet laten inbouwen. U bent daarom op zoek naar een erkend installatiebedrijf. Bij MDP plant u direct uw inbouwafspraak, zodat u snel en veilig op weg bent. Een autoalarm van MDP voldoet aan alle eisen die door verzekeraars worden gesteld om in aanmerking te komen voor een lagere premie. Wij hanteren een vaste prijs per alarmklasse, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. U wordt volledig ontzorgd doordat wij uw autoalarm bij u thuis op locatie of op het werk inbouwen.
diefstal van auto voorkomen met een alarmsysteem van mdp

Inbouw afspraak maken

Naam(Vereist)
Als het kenteken niet bekend is vul dan het merk, model en bouwjaar in het opmerkingsveld.
Gewenst alarmtype? Maak onderstaand een keuze
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

binnen 1 dag uw autoalarm laten installeren

Wij beschikken over alle door de verzekeraar verplichte certificeringen.

Wij beschikken over alle door de verzekeraar verplichte certificeringen.

een autoalarm instellen
inbouwspecialist mdp is KIWA gecertificeerd

Wat onze klanten zeggen

Daniël MonéDaniël Moné
14:45 14 Nov 23
Wat een topservice en vriendelijke monteur, de inbouw van mijn alarmsysteem is hartstikke goed gegaan! Duidelijke en goede prijzen die vooraf gecommuniceerd worden.
Alex StolkerAlex Stolker
18:32 13 Nov 23
Toppers!
Anco van GeffenAnco van Geffen
13:40 13 Nov 23
Top service. Alles verloopt precies zoals ze dit wordt beloofd op de website. Een aanrader
Vijay KumanjiVijay Kumanji
12:10 13 Nov 23
Vriendelijk personeel en snel mijn autoalarm ingebouwd. Duidelijke prijzen, geen verrassingen.
Phidan DaoPhidan Dao
14:08 06 Nov 23
js_loader

Veelgestelde vragen over Klasse 2

Hoe werkt het Alarmklasse 2 autoalarm?

Het SCM Alarmklasse 2-systeem is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. U kunt het alarmsysteem eenvoudig activeren en deactiveren met behulp van een handige afstandsbediening. Dit stelt u in staat om snel te reageren op de situatie, zoals het bellen van de politie.

Dit alarmsysteem is een geavanceerd beveiligingssysteem voor voertuigen dat is ontworpen om de auto te beschermen tegen diefstal en ongeoorloofde toegang. Dit type alarmsysteem maakt gebruik van verschillende componenten en sensoren om de beveiliging van het voertuig te waarborgen.

Het Alarmklasse 2-systeem bevat sensoren die beweging, deur- en raambewegingen en trillingen kunnen detecteren. Wanneer de moderne dief probeert het voertuig te openen zonder de juiste sleutel of afstandsbediening, of wanneer er trillingen worden gedetecteerd (bijvoorbeeld bij een poging tot inbraak), wordt het alarmsysteem geactiveerd en er vervolgens een luid alarmsignaal afgaat om indringers af te schrikken en omstanders te waarschuwen.

Waarom een SCM Alarmklasse 2-systeem laten inbouwen?

Het inbouwen van een SCM Alarmklasse 2-systeem in uw voertuig door MDP is van onschatbare waarde als het gaat om het beschermen van uw kostbare bezit. Dit alarmsysteem biedt u niet alleen een veilig gevoel en zekerheid, maar ook een scala aan voordelen die uw rechtvaardigen.

Diefstalpreventie

Dit alarmsysteem is ontworpen om inbrekers af te schrikken en te voorkomen dat ze uw auto proberen te stelen. Het luide alarm en de knipperende lichten maken potentiële dieven nerveus en wekken de indruk dat het risico te groot is.

Verzekeringsvoordeel

Veel verzekeringsmaatschappijen bieden kortingen op de premie voor voertuigen met een Alarmklasse 2-systeem. Dit kan resulteren in aanzienlijke besparingen op uw verzekeringskosten, waardoor de investering in het alarmsysteem zichzelf terugbetaalt.

Voertuigtracking

Sommige Alarmklasse 2-systemen zijn uitgerust met GPS-trackingmogelijkheden. Dit betekent dat u uw voertuig in realtime kunt volgen, wat bijzonder handig is in geval van diefstal. De politie kan het gestolen voertuig sneller opsporen.

Vandalismepreventie

Naast diefstalbescherming biedt dit alarmsysteem ook bescherming tegen vandalisme. Het luid afgaande alarm kan potentiële vandalen afschrikken en voorkomen dat ze schade aan uw voertuig toebrengen.

Veilig gevoel

Wetende dat uw voertuig is beveiligd met een autoalarm klasse 2-systeem, kunt u uw auto met een gerust hart achterlaten. Of u nu uw auto parkeert op een afgelegen parkeerplaats of ‘s nachts in uw garage, u weet dat uw voertuig veilig is.

Waardebehoud

Een voertuig met een alarmsysteem kan een hogere wederverkoopwaarde hebben. Potentiële kopers zijn vaak bereid meer te betalen voor een auto die goed beveiligd is met het SCM Alarmklasse 2-systeem.

Kortom, het inbouwen van dit alarmsysteem in uw voertuig is niet alleen een slimme investering in een alarmsysteem, maar het biedt u ook financiële voordelen en een veilig gevoel.

Heeft mijn auto een SCM certificaat?

Wilt u weten of er een certificaat op uw auto is afgegeven? Doe dan de kentekencheck. Het certificaat kunt u overleggen aan uw verzekeringsmaatschappij als bewijs dat uw voertuig is beveiligd met een goedgekeurd beveiligingssysteem. Houdt u er rekening mee dat het certificaat een geldigheidsduur heeft.

Welke alarmklasse is nodig voor het verzekeren van mijn auto?

De eisen verschillen per verzekeraar. Een verzekeraar eist bijvoorbeeld een beveiliging vanaf klasse 3 voor auto’s vanaf een cataloguswaarde van € 50.000. Maar voor auto’s met een cataloguswaarde tot € 75.000 gelden er bijvoorbeeld geen beveiligingseisen als de auto bij het verzekeren 4 jaar of ouder is.

Wat is een KIWA SCM certificering?

Diefstal van allerlei soorten voertuigen is aan de orde van de dag. Een startonderbreker of alarmsysteem kan diefstal helpen voorkomen. Via een voertuigvolgsysteem kan een gestolen voertuig worden teruggevonden. Kiwa SCM is de certificatie instelling op het gebied van voertuigbeveiliging. De belangrijkste werkzaamheden zijn het bewaken van de kwaliteit van beveiligingssystemen met het keurmerk CCV Voertuigbeveiliging en het bewaken van de kwaliteit van de uitgevoerde inbouwwerkzaamheden door inbouwbedrijven CCV voertuigbeveiliging erkend door Kiwa SCM.

Voor alle systemen en medewerkers voldoet MDP aan alle certificeringen.