Alarmklasse 3

Vandaag een afspraak, direct bij u op locatie ingebouwd!

Home 9 Alarmklasse 3

Uw verzekeraar geeft aan dat u een SCM autoalarm met alarmklasse 3 moet laten inbouwen. U bent daarom op zoek naar een erkend installatiebedrijf. Bij MDP plant u direct uw inbouwafspraak, zodat u snel en veilig op weg bent. Een autoalarm van MDP voldoet aan alle eisen die door verzekeraars worden gesteld om in aanmerking te komen voor een lagere premie. Wij hanteren een vaste prijs voor alarm klasse 3, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. U wordt volledig ontzorgd doordat wij uw SCM alarmsysteem bij u thuis op locatie of op het werk inbouwen.

diefstal van auto voorkomen met een alarmsysteem van mdp

Inbouw afspraak maken

Naam(Vereist)
Als het kenteken niet bekend is vul dan het merk, model en bouwjaar in het opmerkingsveld.
Gewenst alarmtype? Maak onderstaand een keuze
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

binnen 1 dag uw autoalarm laten installeren

Wij beschikken over alle door de verzekeraar verplichte certificeringen.

Wij beschikken over alle door de verzekeraar verplichte certificeringen.

een autoalarm instellen
inbouwspecialist mdp is KIWA gecertificeerd

Wat onze klanten zeggen

Daniël MonéDaniël Moné
14:45 14 Nov 23
Wat een topservice en vriendelijke monteur, de inbouw van mijn alarmsysteem is hartstikke goed gegaan! Duidelijke en goede prijzen die vooraf gecommuniceerd worden.
Alex StolkerAlex Stolker
18:32 13 Nov 23
Toppers!
Anco van GeffenAnco van Geffen
13:40 13 Nov 23
Top service. Alles verloopt precies zoals ze dit wordt beloofd op de website. Een aanrader
Vijay KumanjiVijay Kumanji
12:10 13 Nov 23
Vriendelijk personeel en snel mijn autoalarm ingebouwd. Duidelijke prijzen, geen verrassingen.
Phidan DaoPhidan Dao
14:08 06 Nov 23
js_loader

Veelgestelde vragen over Klasse 3

Hoe werkt het Alarmklasse 3-systeem?

Alarm klasse 3-systeem biedt een hoger niveau van beveiliging dan Alarm klasse 2-systeem, met extra functies zoals sabotagesignalering en hellingshoekdetectie. Het alarmsysteem reageert niet alleen op inbraakpogingen, maar geeft ook een waarschuwing af als er sprake is van manipulatie of verstoring van het SCM autoalarm van uw auto.

De akoestische sirene, die zorgt voor hoorbare alarmen in geval van een incident, heeft een ingebouwde noodstroomvoorziening. Dit betekent dat zelfs als de stroomvoorziening wordt onderbroken, de sirene blijft functioneren en het alarm blijft afgaan, waardoor de beveiliging intact blijft.

Een ander belangrijk kenmerk van dit SCM autoalarm is de veilige communicatie tussen het controlecentrum en de sirene. Dit gebeurt via gecodeerde signalen en dat betekent dat de informatie die wordt uitgewisseld, niet wordt onderschept of gehackt.

Zo weet u zeker  dat de beveiliging van uw auto is gewaarborgd.

Welke alarmklasse is nodig voor het verzekeren van mijn auto?

De eisen verschillen per verzekeraar. Een verzekeraar eist bijvoorbeeld een beveiliging vanaf alarm klasse 3 voor auto’s vanaf een cataloguswaarde van € 50.000. Maar voor auto’s met een cataloguswaarde tot € 75.000 gelden er bijvoorbeeld geen beveiligingseisen als de auto bij het verzekeren 4 jaar of ouder is.

Heeft mijn auto een SCM certificaat?

Wilt u weten of er een SCM certificaat op uw auto is afgegeven? Doe dan de kentekencheck. Het SCM certificaat kunt u overleggen aan uw verzekeringsmaatschappij als bewijs dat uw voertuig is beveiligd met een goedgekeurd beveiligingssysteem. Houdt u er rekening mee dat het SCM certificaat een geldigheidsduur heeft.

Wat is een KIWA SCM certificering?

Diefstal van allerlei soorten voertuigen is aan de orde van de dag. Een startonderbreker of alarmsysteem kan diefstal helpen voorkomen. Via een voertuigvolgsysteem kan een gestolen voertuig worden teruggevonden. Kiwa SCM is de certificatie instelling op het gebied van voertuigbeveiliging. De belangrijkste werkzaamheden zijn het bewaken van de kwaliteit van beveiligingssystemen met het keurmerk CCV Voertuigbeveiliging en het bewaken van de kwaliteit van de uitgevoerde inbouwwerkzaamheden door inbouwbedrijven CCV voertuigbeveiliging erkend door Kiwa SCM.

Voor alle systemen en medewerkers voldoet MDP aan alle certificeringen.