Movida vertelt u, tijdens de Future Fleet & Mobility Experience, alle ins & outs over ritregistratie en objectbeweging. Denk hierbij aan: kilometerregistraties, registratie van berijders en bijrijders, live locaties van uw objecten, draaiuren, brandstofniveaus en temperatuur- registraties.

Samen met Dragintra maakt Movida de cirkel rond voor de wagenparkbeheerder. Dragintra is gespecialiseerd in het beheren van het operationele proces van het wagenpark.

Bezoek Movida en Dragintra op stand A02

Mis het niet: Future Fleet & Mobility Experience. Vliegen met drones, rijden in de nieuwste EV’s, presentaties van de nieuwste oplossingen op het gebied van fleetmanagement, Internet of Things, duurzame mobiliteit en elektricatie.

Advies en inbouw

 

Voor MKB’er en (lease)bedrijf

 

In huis en op locatie

 

Lees ook:

Batterij autosleutel vervangen

Batterij autosleutel vervangen

home | batterij autosleutel vervangenWat je moet weten over batterij autosleutel vervangen De sleutel van mijn auto werkt niet? Bijna elke auto heeft een sleutel waarmee de auto op afstand bediend kan worden. Deze sleutel dient ook als directe sleutel van de auto. De...

Lees meer
Wat is een SCM-certificaat

Wat is een SCM-certificaat

Voertuigbeveiligingssystemen die een SCM-certificering hebben doorlopen een reeks tests om te controleren of ze voldoen aan de gestelde normen. Lees verder.

Lees meer