Movida vertelt u, tijdens de Future Fleet & Mobility Experience, alle ins & outs over ritregistratie en objectbeweging. Denk hierbij aan: kilometerregistraties, registratie van berijders en bijrijders, live locaties van uw objecten, draaiuren, brandstofniveaus en temperatuur- registraties.

Samen met Dragintra maakt Movida de cirkel rond voor de wagenparkbeheerder. Dragintra is gespecialiseerd in het beheren van het operationele proces van het wagenpark.

Bezoek Movida en Dragintra op stand A02

Mis het niet: Future Fleet & Mobility Experience. Vliegen met drones, rijden in de nieuwste EV’s, presentaties van de nieuwste oplossingen op het gebied van fleetmanagement, Internet of Things, duurzame mobiliteit en elektricatie.

Advies en inbouw

 

Voor MKB’er en (lease)bedrijf

 

In huis en op locatie

 

Lees ook:

Wat is een Auto Keyless Entry systeem?

Wat is een Auto Keyless Entry systeem?

Een auto keyless entry systeem is een technologische voorziening waarmee u de auto kunt vergrendelen, ontgrendelen en soms zelfs de motor kunt starten zonder dat u een fysieke sleutel hoeft te gebruiken.

Lees meer
Welke auto’s worden het meest gestolen?

Welke auto’s worden het meest gestolen?

home | Welke auto's worden het meest gestolen?Welke auto's worden het meest gestolen?  Het is de gevreesde ochtendroutine: je stapt de deur uit, klaar om naar je werk te gaan, en dan slaat de schrik toe. Je blik zoekt de plek waar je auto zou moeten staan, maar die is...

Lees meer
Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Wij danken onze relaties voor het fantastische jaar wat we hebben gehad met elkaar. Het was een jaar waar we veel mooie momenten hebben gekend, maar ook een jaar waar we afscheid hebben moeten nemen van een goede vriend. Het was een jaar waar we een nieuw familielid...

Lees meer