Het is zover, Hiswa te Water 2019!

Van 4 tot en met 8 september staan wij weer met veel enthousiasme in de Bataviahaven te Lelystad samen met MDP Inbouwspecialisten en MobileRED.

Scheepsbeveiliging

Met het beveiligingsplatform Finder biedt Movida specifieke oplossingen voor de pleziervaart. Deze oplossingen variëren van compleet ingebouwde systemen waarmee de boot op afstand gevolgd kan worden, maar ook op afstand statusmeldingen kan ontvangen. Tot aan oplossingen voor de kleinere vaartuigen, zoals een sloep of een kano. Met autonome volgsystemen is het mogelijk om ieder vaartuig te voorzien van een Track & Trace oplossing.

Wifi aan boord

Movida is more than telecom en dat kenmerkt zich door de brede sortering van draadloze wifi oplossingen die specifiek zijn gemaakt om aan boord te gebruiken. Tijdens de Hiswa laten we een aantal oplossingen zien die portable gebruikt kunnen worden, maar ook vaste installaties. Complete configuraties van hardware, antennes en dataverbindingen. Oplossingen die het mogelijk maken om aanwezige randapparatuur aan boord te koppelen met wifi, met het comfort van thuis.

Zien wij u dit jaar weer? Wij staan dit jaar op stand KO-61

Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.hiswatewater.nl

Advies en inbouw

 

Voor MKB’er en (lease)bedrijf

 

In huis en op locatie

 

Lees ook:

Batterij autosleutel vervangen

Batterij autosleutel vervangen

home | batterij autosleutel vervangenWat je moet weten over batterij autosleutel vervangen De sleutel van mijn auto werkt niet? Bijna elke auto heeft een sleutel waarmee de auto op afstand bediend kan worden. Deze sleutel dient ook als directe sleutel van de auto. De...

Lees meer
Wat is een SCM-certificaat

Wat is een SCM-certificaat

Voertuigbeveiligingssystemen die een SCM-certificering hebben doorlopen een reeks tests om te controleren of ze voldoen aan de gestelde normen. Lees verder.

Lees meer
Alarmsystemen voor auto’s!

Alarmsystemen voor auto’s!

Wanneer u overweegt om een alarmsysteem in uw auto te laten installeren, is het belangrijk dat dit systeem voldoet aan de eisen. Maar hoe weet u wat voor u va toepassing is.

Lees meer