Het is zover, Hiswa te Water 2019!

Van 4 tot en met 8 september staan wij weer met veel enthousiasme in de Bataviahaven te Lelystad samen met MDP Inbouwspecialisten en MobileRED.

Scheepsbeveiliging

Met het beveiligingsplatform Finder biedt Movida specifieke oplossingen voor de pleziervaart. Deze oplossingen variëren van compleet ingebouwde systemen waarmee de boot op afstand gevolgd kan worden, maar ook op afstand statusmeldingen kan ontvangen. Tot aan oplossingen voor de kleinere vaartuigen, zoals een sloep of een kano. Met autonome volgsystemen is het mogelijk om ieder vaartuig te voorzien van een Track & Trace oplossing.

Wifi aan boord

Movida is more than telecom en dat kenmerkt zich door de brede sortering van draadloze wifi oplossingen die specifiek zijn gemaakt om aan boord te gebruiken. Tijdens de Hiswa laten we een aantal oplossingen zien die portable gebruikt kunnen worden, maar ook vaste installaties. Complete configuraties van hardware, antennes en dataverbindingen. Oplossingen die het mogelijk maken om aanwezige randapparatuur aan boord te koppelen met wifi, met het comfort van thuis.

Zien wij u dit jaar weer? Wij staan dit jaar op stand KO-61

Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.hiswatewater.nl

Advies en inbouw

 

Voor MKB’er en (lease)bedrijf

 

In huis en op locatie

 

Lees ook:

Wat is een Auto Keyless Entry systeem?

Wat is een Auto Keyless Entry systeem?

Een auto keyless entry systeem is een technologische voorziening waarmee u de auto kunt vergrendelen, ontgrendelen en soms zelfs de motor kunt starten zonder dat u een fysieke sleutel hoeft te gebruiken.

Lees meer
Welke auto’s worden het meest gestolen?

Welke auto’s worden het meest gestolen?

home | Welke auto's worden het meest gestolen?Welke auto's worden het meest gestolen?  Het is de gevreesde ochtendroutine: je stapt de deur uit, klaar om naar je werk te gaan, en dan slaat de schrik toe. Je blik zoekt de plek waar je auto zou moeten staan, maar die is...

Lees meer
Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Wij danken onze relaties voor het fantastische jaar wat we hebben gehad met elkaar. Het was een jaar waar we veel mooie momenten hebben gekend, maar ook een jaar waar we afscheid hebben moeten nemen van een goede vriend. Het was een jaar waar we een nieuw familielid...

Lees meer