Vanaf zondagochtend 19 Augustus om 10:30 bij RTL7 zijn Movida, MDP en Mobile RED te bewonderen in het programma Business Tips. Hier zal Ann-Marie van Leggelo – van den Berkmortel de bedrijven presenteren aan de hand van de verschillende interviews. Een mooie combinatie van samenwerken waarin we onze producten en diensten presenteren in de volgorde van  communicatie, beveiliging en installatie. Kijken dus!

Herhaling deel 1 op zaterdag 25 Augustus om 13:30 – RTL7

Zondag 26 Augustus om 10:30 deel 2 vanuit Marknesse bij Jachtwerf de Voorst – RTL7

http://www.businesstips.tv

Advies en inbouw

 

Voor MKB’er en (lease)bedrijf

 

In huis en op locatie

 

Lees ook:

Batterij autosleutel vervangen

Batterij autosleutel vervangen

home | batterij autosleutel vervangenWat je moet weten over batterij autosleutel vervangen De sleutel van mijn auto werkt niet? Bijna elke auto heeft een sleutel waarmee de auto op afstand bediend kan worden. Deze sleutel dient ook als directe sleutel van de auto. De...

Lees meer
Wat is een SCM-certificaat

Wat is een SCM-certificaat

Voertuigbeveiligingssystemen die een SCM-certificering hebben doorlopen een reeks tests om te controleren of ze voldoen aan de gestelde normen. Lees verder.

Lees meer