Nog zes nachtjes slapen en dan is het zover.  De 35ste editie van de HISWA te water vindt plaats van woensdag 5 tot en met zondag 9 september 2018 op de nieuwe lokatie, de Bataviahaven in Lelystad.

Movida, MDP en Mobile RED zullen voor het eerst deelnemen aan dit geweldige event om de watersport bekend te maken met de producten en diensten van onze bedrijven. Van communicatie tot beveiliging laten wij de revue passeren. Bewezen technieken die we al jaren gebruiken binnen andere sectoren die geweldig toe te passen zijn binnen de watersport. Van veilig verbonden wifi routers en andere communicatiemiddelen tot eenvoudige en geavanceerde beveiligingstechnieken. Maar ook de nieuwste IoT toepassingen voor vaartuigen of objecten die geen accu of ander stroomoplossingen aan boord hebben.

Mocht u belangstelling hebben en u wilt ons bezoeken op stand KO-48.

U bent van harte welkom en we nodigen u graag uit voor een uitleg onder het genot van een kopje koffie.

Advies en inbouw

 

Voor MKB’er en (lease)bedrijf

 

In huis en op locatie

 

Lees ook:

Wat is een Auto Keyless Entry systeem?

Wat is een Auto Keyless Entry systeem?

Een auto keyless entry systeem is een technologische voorziening waarmee u de auto kunt vergrendelen, ontgrendelen en soms zelfs de motor kunt starten zonder dat u een fysieke sleutel hoeft te gebruiken.

Lees meer
Welke auto’s worden het meest gestolen?

Welke auto’s worden het meest gestolen?

home | Welke auto's worden het meest gestolen?Welke auto's worden het meest gestolen?  Het is de gevreesde ochtendroutine: je stapt de deur uit, klaar om naar je werk te gaan, en dan slaat de schrik toe. Je blik zoekt de plek waar je auto zou moeten staan, maar die is...

Lees meer
Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Wij danken onze relaties voor het fantastische jaar wat we hebben gehad met elkaar. Het was een jaar waar we veel mooie momenten hebben gekend, maar ook een jaar waar we afscheid hebben moeten nemen van een goede vriend. Het was een jaar waar we een nieuw familielid...

Lees meer