Nog zes nachtjes slapen en dan is het zover.  De 35ste editie van de HISWA te water vindt plaats van woensdag 5 tot en met zondag 9 september 2018 op de nieuwe lokatie, de Bataviahaven in Lelystad.

Movida, MDP en Mobile RED zullen voor het eerst deelnemen aan dit geweldige event om de watersport bekend te maken met de producten en diensten van onze bedrijven. Van communicatie tot beveiliging laten wij de revue passeren. Bewezen technieken die we al jaren gebruiken binnen andere sectoren die geweldig toe te passen zijn binnen de watersport. Van veilig verbonden wifi routers en andere communicatiemiddelen tot eenvoudige en geavanceerde beveiligingstechnieken. Maar ook de nieuwste IoT toepassingen voor vaartuigen of objecten die geen accu of ander stroomoplossingen aan boord hebben.

Mocht u belangstelling hebben en u wilt ons bezoeken op stand KO-48.

U bent van harte welkom en we nodigen u graag uit voor een uitleg onder het genot van een kopje koffie.

Advies en inbouw

 

Voor MKB’er en (lease)bedrijf

 

In huis en op locatie

 

Lees ook:

Batterij autosleutel vervangen

Batterij autosleutel vervangen

home | batterij autosleutel vervangenWat je moet weten over batterij autosleutel vervangen De sleutel van mijn auto werkt niet? Bijna elke auto heeft een sleutel waarmee de auto op afstand bediend kan worden. Deze sleutel dient ook als directe sleutel van de auto. De...

Lees meer
Wat is een SCM-certificaat

Wat is een SCM-certificaat

Voertuigbeveiligingssystemen die een SCM-certificering hebben doorlopen een reeks tests om te controleren of ze voldoen aan de gestelde normen. Lees verder.

Lees meer
Alarmsystemen voor auto’s!

Alarmsystemen voor auto’s!

Wanneer u overweegt om een alarmsysteem in uw auto te laten installeren, is het belangrijk dat dit systeem voldoet aan de eisen. Maar hoe weet u wat voor u va toepassing is.

Lees meer